Marquage de câbles et fils

Altec sera ravi de vous aider avec le marquage de vos fils et câbles grâce à nos solutions spécialisées: gaines thermo-rétractables (manchons), étiquettes auto-protégées, étiquettes en drapeau, marqueurs HCM et bien d’autres encore.
Contactez-nous

Nous vous offrons une solution sur mesure.
Nos conseillers sont à votre écoute.


Déscription de "Marquage de câbles et fils"

Het geheim van goede besturingstechniek en paneelbouw zit hem in perfecte codering van alle onderdelen. Storingen worden sneller en efficiënter opgespoord en hersteld. Identificatie vindt in één oogopslag plaats door middel van slimme Altec wikkellabels. Het geprinte gedeelte van het label wordt over de kabel geplakt, het transparante deel lamineert het label. Hierdoor blijft uw codering zelfs onder extreme omstandigheden jarenlang haarscherp en dus perfect leesbaar.

Altec heeft ook de oplossing om draden duidelijk en duurzaam te coderen: krimpkousen. Altec krimpkousen worden over de draad geschoven en (indien nodig) door een warmtebron gekrompen tot ze perfect om de draad passen. Dé heldere, overzichtelijke manier om draden in besturingskasten snel te identificeren. Het is een veilige en efficiënte houvast bij vervanging en herstel. De sleeves hebben een krimp ratio van 3:1.

Téléchargements